Este foarte usor, sigur si fara griji sa comanzi produse de la noi.

Noi te ajutam sa livrezi clientilor tai role de hartie de calitate premium la timp si la un pret competitiv.


1

Comunicare


Ne puteti contacta prin e-mail, telefon sau WhatsApp, deasemenea daca aveti nelamuriri puteti consulata blogul nostru sau chiar formula o intrebare daca doriti.
Daca v-ati decis sa ne contactati va rugam sa specificati ce dimensiune si ce cantitate de role de hartie va intereseaza. Pentru comenzi personalizata sau aplicati speciale va rugam sa specificati si alte informatii utile, cum ar fi: modul de ambalare, date tehnice ale hartiei, modalitatea de plata, in cate culori doriti personalizare, etc.

Contactați-ne acum >>


2

Cere mostră


La cerere va putem oferi o mostra.
Mostra de rola de hartie simpla v-o putem oferi gratuit, trebuie doar sa platiti costul expedierii. Pentru mostrele personalizate, trebuie sa achitati costul cliseului/matritei cu care se realizeaza tiparirea.

Cere mostră >>


3

Producție și livrare rapida


Odată ce mostrele sunt aprobate și comanda este confirmată, rolele de hârtie vor fi fabricate folosim tehnologii de ultima generatie care asigură un produs de calitate superioară ce respecta toate standardele Europene. Termenul de livare este comunicat imediat dupa confirmarea comenzii, in felul acesta putem organiza transportul in functie de nevoile fiecaruia.
Livram produse in Romania si in toata Europa cu masinile noastre sau prin curierat.

Livram la nivel national si international >>Produsele ROLTECH® sunt fabricate in fabrica nostra moderna din Romania la standarde de calitate ISO 9001 din hartie certificata FSC.


    COMANDA ACUM