Role de etichete plastic

Rolele de etichete din plastic PVC, PP sau PE reprezintă soluții durabile pentru etichetarea și identificarea produselor în medii exigente. Realizate din materiale plastice de înaltă calitate, aceste etichete oferă rezistență la apă, substanțe chimice și uzură. Indiferent dacă este vorba despre ambalaje, echipamente industriale sau produse farmaceutice, etichetele din plastic asigură o marcare precisă și durabilă, adaptată nevoilor afacerii dvs.

Etichete plastic

Etichetele autoadezive din plastic (PVC, PP sau PE) se tipăresc prin transfer termic (TT) cu ajutorul unui ribon. Etichetele din polipropilenă sau polietilenă sunt rezistente la umiditate ridicată, ploaie, soare torid și îngheț, fiind ideale atât în interior, cât și în exterior. Etichete de cea mai înaltă calitate, ideale chiar și în cele mai dure condiții!

Roltech® dispune de utilaje de imprimare flexo și utilaje de fabricare etichete care au capacitatea de a gestiona diferite forme, dimensiuni, materiale și tipărire disponibile.

Oferta Roltech® de role de etichete din plastic

Nume produsID ProdusLățime (mm)Lungime (mm)
Rolă etichete plastic Roltech®PE5125XX15125
Rolă etichete plastic Roltech®PE6025XX16025
Rolă etichete plastic Roltech®PE7625XX17625
Rolă etichete plastic Roltech®PE78200XX178200
Nume produsID ProdusLățime (mm)Lungime (mm)

Aveți nevoie de informații suplimentare?

În eventualitatea în care necesitați informații suplimentare despre rolele de etichete din plastic Roltech® sau doriți o ofertă personalizată pe nevoile dvs., vă rugăm să ne contactați!