POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Din data de 25 mai 2018 se aplica regulamentul GDPR 2016/679 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Hartie ROLTECH S.R.L. a luat cunostinta de noul REGULAMENT al Parlamentului European si al Consiliului Europei si informam clientii si partenerii urmatoarele:

Datele cu caracter personal se considera acele informatii care duc la identificarea unei persoane si anume: CNP, numele, prenumele, adresa de domiciliu, numar de telefon personal sau de serviciu, adresa de email, functie..

 • Societatea noastra nu stocheaza, nu detine, nu prelucreaza, pentru a vinde si manipula in orice fel datele Dvs. cu caracter personal asa cum sunt mentionate mai sus, respectiv in Regulamentul European.
 • Desi prelucrarea sau vanzarea de date cu caracter personal nu face parte din obiectul muncii noastre, in activitatile noastre se intampla sa utilizam date cu caracter personal pentru desfasurarea contractului, ceea ce reprezinta atat un interes legitim cat si un temei absolut legal.
 • In anumite situatii: ofertari de produse, emitere de facturi etc., vom fi nevoiti sa prelucram anumite date cu caracter personal despre Dvs. sau angajatii companiei Dvs.
 • Folosim datele pentru unicul scop de a informa companiile cu care lucram despre serviciile noastre. Asiguram informatiile tehnice si comerciale pentru o alegere corecta a produselor necesare.
 • Datele Dvs. pe care le colectam si modul cum le folosim ulterior sunt urmatoarele:
  • Adrese de email pentru a trimite emailuri de informare cu privire la produsele, serviciile, evenimentele noastre si ale partenerilor nostri. Aveti dreptul deplin de a ne solicita sa va stergem din comunicarile prin email dar aceasta ar putea afecta cooperarea dintre societatile noastre.
  • Numarul de telefon pentru a putea fi contactati rapid in vederea rezolvarii prompte a oricaror aspect legate de derularea comenzilor dumneavoastra.
  • Numele companiei si a persoanei de contact.
  • Datele de facturare ale clientilor nu sunt publicate in portalul nostru (CUI, nr CI, CNP, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului).

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Datele pe care ni le furnizati sunt administrate in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate. Scopul cu care colectam datele este de a va informa despre produsele noastre, despre noutatile din industria tipografica, de a afla toate cerintele cu privire la produsele solicitate, de a va transmite oferte, contracte si de a emite facturile aferente serviciilor noastre.

Mentionam ca datele dumneavoastra nu se transmit unei terte persoane fizice sau juridice sau altor institutii sau organism de stat sau private.