Solicitați informații

Dacă doriți să plasați o comandă sau să obțineți mostre de imprimare de la noi, vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă răspundem la orice întrebare!

Imprimare flexografică

Astăzi, imprimarea pe rolele de hârtie depășește scopul lor de chitanță, bon, factură, etichetă, etc. Aceasta servește ca un mediu eficient de publicitate și promovare pentru companii. Un mediu pentru a comunica informații despre produse/servicii și pentru a stimula recunoașterea mărcii către public/consumatori.

Roltech® oferă o gamă cuprinzătoare de produse personalizate în diferite dimensiuni, materiale, formate, tipuri și este lider în imprimarea hârtiei termice și tipărirea etichetelor. Avem personalul, experiența și echipamentul pentru a ne asigura că proiectele dumneavoastră ies impecabil.

Role pre-imprimate

ROLTECH produce rolă de hârtie și etichete pre-imprimate. Acestea reprezintă o metodă politicoasă și semnificativă de comunicare și apreciere pentru clienți.


Role personalizate

La fel ca orice alt suport de hârtie, nu există nicio limitare în ceea ce privește ceea ce puteți personaliza pe hârtia dumneavoastră.
  • Siglă
  • Publicitate
  • Informații de contact
  • Coduri promoționale
  • Sloganul companiei
  • Coduri QR
  • Site-ul web
  • Politica de returnare și rambursare
  • etc.

Promovarea afacerii

Personalizarea rolelor de hârtie este o modalitate foarte accesibilă de a vă promova afacerea în comparație cu costul publicității pe alte platforme. Afacerile pot cheltui mulți bani și timp pe publicitate, dar adeseori pierd valoarea pe care marketingul cu rolele personalizate o poate aduce pentru o fracțiune din cost. În plus, nu există o dată de expirare pentru orice reclamă imprimată pe rola dumneavoastră personalizată.


Trimiteți un mesaj

Companiile pot folosi mesaje pre-imprimate pentru a-și informa clienții existenți sau potențiali despre oricare dintre celelalte activități ale mărcii, de la promovarea altor produse, o pagină de socializare, feedback-ul consumatorilor, o aplicație mobilă și așa mai departe. În plus, bonurile, chitanțele, facturile, etichetele, etc. au avantajul suplimentar de a fi un canal de marketing care vă aparține numai dumneavoastră.


Investiție mică, profit mare!

În cele din urmă, implementarea este ușoară, cu costuri zero, deoarece utilizați deja role de hârtie și etichete. Discutați astăzi cu experții noștri! Echipa noastră dedicată este întotdeauna gata să vă consilieze și să vă ajute să realizați designul dorit, conceput după specificațiile dumneavoastră. Designul și culorile atractive vor atrage cu siguranță privirea clienților sau potențialilor clienți. E timpul să renunțați la rolele de hârtie și etichete plictisitoare și să faceți ca bonurile, chitanțele, facturile sau etichetele dumneavoastră să înceapă să lucreze pentru afacerea dumneavoastră!


Contactați-ne pentru informații!

În eventualitatea în care necesitați informații suplimentare sau doriți o ofertă personalizată pe nevoile dvs., vă rugăm să ne contactați!