Dacă doriți să plasați o comanda sau să obțineți mostre de imprimare de la noi, vă rugăm să ne contactați.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă răspundem la orice întrebare.


Imprimare flexografica


Astăzi, imprimarea pe rolele de hârtie depășește scopul lor de chitanță, bon, factura, eticheta, etc. Acesta servește ca un mediu eficient de publicitate și promovare pentru companii. Un mediu pentru a comunica informații despre produse/servicii și pentru a stimula recunoașterea mărcii către public/consumatori.

ROLTECH oferă o gamă cuprinzătoare de produse personalizate în diferite dimensiuni, materiale, formate, tipuri si este lider în imprimarea hârtiei termice și tipărirea etichetelor. Avem personalul, experiența și echipamentul pentru a ne asigura că proiectele dumneavoastra iese impecabil.

Pre-imprimate

ROLTECH produce rola de hartie si etichete pre-imprimate. Sunt o metodă politicoasă și semnificativă de comunicare și apreciere pentru clienți.


Personalizat

La fel ca orice alt suport de hârtie, nu există nicio limitare în ceea ce privește ceea ce puteți personalizați pe hartia dumneavoastra.
  • Siglă
  • Publicitate
  • Informatii de contact
  • cod promotional
  • slogan
  • Cod QR
  • Site-ul web
  • politica de returnare și rambursare
  • etc.


Promovează-ți afacerea

Personalizarea rolelor este o modalitate foarte accesibilă de a vă promova afacerea în comparație cu costul publicității pe alte platforme. Afacerile pot cheltui multi bani și timp pe publicitate, dar deseori pierdeți valoarea pe care marketingul cu rolele personalizate o poate aduce pentru o fracțiune de ban. În plus, nu există o dată de expirare pentru orice reclamă imprimată pe rola dumneavoastra personalizată.


Trimite un mesaj

Companiile pot folosi mesaje pre-imprimate pentru a-și informa clienții existenți sau potentiali despre oricare dintre celelalte activități ale mărcii, de la promovarea altor produse, o pagină de socializare, feedback-ul consumatorilor, o aplicație mobilă și așa mai departe. În plus, bonurile, chitantele, facturile, etichetele, etc. au avantajul suplimentar de a fi un canal de marketing care vă aparține numai dvs. fără concurență.


Investiție mică, profit mare

În cele din urmă, implementarea este ușoară, cu costuri zero, deoarece utilizați deja role de hartie si etichete. Discutați astăzi cu experții noștri! Echipa noastră dedicată este întotdeauna gata să vă consilieze și să vă ajute să realizați designul dorit, conceput după specificațiile dumneavoastră. Designul și culorile atractive le vor atrage cu siguranță privirea clientilor sau potentiali clienti. E timpul să renunți la rolele de hartie si etichetelor plictisitoare și să faci ca bonul, chitantele, facturile, etichetele, etc. să înceapă să funcționeze pentru afacerea ta!

Produsele ROLTECH® sunt realizate in fabrica noastra moderna din Romania, la standarde de calitate ISO 9001 din hartie certificata FSC.

Contact
 Tel: +40 744 217 151  E-mail: office@roltech.ro  Calea Națională nr. 32
Botoșani | 712000
Romania