Dacă doriți să plasați o comanda sau să obțineți mostre de imprimare de la noi, vă rugăm să ne contactați.

Vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă răspundem la orice întrebare.

Simplu si usor


Pas cu pas - comanda role perosnalizate

1

Dimensiune rola de hârtie


În primul rând, trebuie să știm dimensiunile rolelor de hârtie care urmează să fie imprimate. Suntem capabili să manipulăm role de hârtie termică, role de hârtie bond, role de hârtie autocopiantă etc. Dimensiunile obișnuite ale rolelor de hârtie sunt:

49 mm 56 mm 57 mm 60 mm
76 mm 79 mm 80 mm 110 mm

2

Opere de artă de design


Avem nevoie de fișierele de design Source pentru a ne asigura că rola de hârtie imprimată este exact ceea ce își doresc clienții, deoarece vor produce cele mai bune imagini. Formatele de fișier sursă disponibile sunt AI, PDF, CDR etc.


Un bonus grozav: putem oferi un serviciu de design gratuit pentru clienții noștri! Aceasta înseamnă că puteți descrie doar designul dorit, iar echipa noastră talentată de proiectare va realiza designul precis pe baza informațiilor pe care le furnizați. Vom fi bucuroși să facem acest lucru și este complet gratuit!
Distanța de spațiere repetată a operei de artă, lățimea, lungimea și alte detalii trebuie menționate clar în fișierele sursă. Mai sus este exemplul de fișier sursă.

3

Direcția rănirii


Hârtia termică are 2 fețe diferite: partea termică și partea netermică. Trebuie sa stim:

  • Ce parte este imprimată cu ilustrație?
  • Din ce parte rănește afară?

4

Taxă pentru farfurie


O placă de imprimare este întotdeauna necesară pentru imprimarea flexo. De obicei, este fabricat din cauciuc, plastic sau aluminiu (vezi imaginea de mai jos). Imprimarea flexo se bazează pe utilizarea plăcilor de imprimare pentru a vă transfera designul pe hârtie. Este o investiție unică. Odată ce proba este aprobată, nu vom mai taxa pentru farfurie. De obicei, costă 500-1000 lei pentru a face placa (în funcție de opera de artă imprimată).

Produsele ROLTECH® sunt realizate in fabrica noastra moderna din Romania, la standarde de calitate ISO 9001 din hartie certificata FSC.


    COMANDA ACUM