La ROLTECH®, misiunea noastră este să vă oferim hârtie de cea mai bună calitate și etichete in rola la prețuri imbatabile, cu servicii clienți de clasă mondială și timpi de livrare reduși.

Cu linii de producție moderne și într-o dezvoltare constanta, fabrica noastră produce o cantitate mare de role de hârtie pentru a satisface cele mai exigente cerințele.

DESPRE FABRICA


Partener de încredere


Experiență și știința în procesarea hârtiei


Ne asiguram ca toată materia prima vine cu documente de calitate. În plus, avem în permanenta un stoc mare de hârtie pentru a asigura că produsele noastre sunt competitive din punct de vedere al costurilor, astfel încât să obțineți întotdeauna cea mai bună ofertă atunci când comandați de la noi.


Imprimare de ultimă generație


Tehnologia avansată de procesare garantează că rolele noastre de hârtie pot oferi o imagine excelentă de imprimare.
Nu suntem recunoscuți doar pentru că suntem cei mai buni în fabricarea articolelor din hârtie, ci și pentru flexibilitatea noastră în gestionarea proiectelor unice.


Fabricat în Romania, livrare în toată Europa


Acum, putem livra la paleți, precum și un camion întreg către orice destinație din Europa. Dacă sunteți interesat să vă alăturați, nu ezitați să ne contactați. Am fi bucuroși să vorbim cu dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea despre produsele sau serviciile noastre.


Galerie fabrica


Produsele ROLTECH® sunt realizate in fabrica noastra moderna din Romania, la standarde de calitate ISO 9001 din hartie certificata FSC.

Contact
 Tel: +40 744 217 151  E-mail: office@roltech.ro  Calea Națională nr. 32
Botoșani | 712000
Romania