La ROLTECH®, misiunea noastră este să vă oferim hârtie de cea mai bună calitate și etichete în rolă la prețuri imbatabile, cu servicii clienți de clasă mondială și timpi de livrare reduși.

Cu linii de producție moderne și într-o dezvoltare constantă, fabrica noastră produce o cantitate mare de role de hârtie pentru a satisface cele mai exigente cerințele.

DESPRE FABRICĂ


Partener de încredere


Experiență și știință în procesarea hârtiei


Ne asigurăm că toată materia primă vine cu documente de calitate. În plus, avem în permanență un stoc mare de hârtie pentru a ne asigura că produsele noastre sunt competitive din punct de vedere al costurilor, astfel încât să obțineți întotdeauna cea mai bună ofertă atunci când comandați de la noi.


Imprimare de ultimă generație


Tehnologia avansată de procesare garantează că rolele noastre de hârtie pot oferi o imagine excelentă de imprimare.
Suntem recunoscuți pentru flexibilitatea noastră în gestionarea proiectelor unice cât și pentru profesionalismul de care dăm dovadă în fabricarea articolelor din hârtie.


Fabricat în Romania, livrare în toată Europa


Acum, putem livra la paleți, precum și un camion întreg către orice destinație din Europa. Dacă sunteți interesat să vă alăturați, nu ezitați să ne contactați. Am fi bucuroși să vorbim cu dumneavoastră și să răspundem la orice întrebări pe care le-ați putea avea despre produsele sau serviciile noastre.


Galerie fabrică


Aveți nevoie de informații suplimentare?

Pentru oferte personalizate pe nevoile ddumneavoastră sau pentru orice altă informație, vă rugăm să ne contactați!