Din 2017, ROLTECH® este un producător de rulouri de hârtie de încredere și exportat de încredere de către distribuitorii din întreaga lume care se adresează în retail, ospitalitate, medical și alte industrii. De-a lungul anilor, principalii noștri clienți. Pentru numeroase companii din întreaga lume, ROLTECH® este sursa supremă pentru produsele și soluțiile dumneavoastră de rulouri de hârtie.
La ROLTECH®, misiunea noastră este să vă oferim hârtie termică de cea mai bună calitate și produse de etichetă la prețuri imbatabile, cu servicii clienți de clasă mondială și timpi de livrare rapidi. Cu o suprafață largă și linii de producție puternice, fabrica noastră produce în mod constant o cantitate mare de produse cu role de hârtie pentru a satisface cerințele tot mai mari.


FABRICA


Partenerul dvs. de încredere în industria rolelor de hârtie.


De ce să alegeți ROLTECH?


Experienţă


Producator profesional de produse role de hartie cu sediul in Romania, fondat in 2017.


Capacitate


Cu 5 linii de producție de tăiere și capacitatea zilnică de producție a rolelor de hârtie ajunge la 15.000 de role.


Onestitate


Politica și procesul nostru sunt transparente, permițându-ne să câștigăm încrederea clienților noștri.


Serviciu


Lucrul cu noi garantează o experiență fără probleme cu echipele noastre de asistență cu experiență.Galeria fabricii noastre


Produsele ROLTECH® sunt fabricate in fabrica nostra moderna din Romania la standarde de calitate ISO 9001 din hartie certificata FSC.


    COMANDA ACUM