Contact

Pentru orice sugestie, solicitare sau informație, vă rugăm să ne contactați folosind formularul online sau oricare dintre numerele sau adresele de contact de mai jos.

Cum comand?

FORMULAR DE CONTACT

  Roltech prelucrează datele transmise prin formularul de contact în scopul soluționării solicitării dumneavoastră, în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

  Întrebări Frecvente

  Cum plasez o comandă?

  Pentru a plasa o comandă trebuie doar să ne contactați prin metoda pe care o preferați: telefonic, prin WhatsApp, pe email sau prin intermediul formularului de contact de mai sus.

  Doresc o comandă de role personalizate. Care sunt informațiile de care aveți nevoie?

  Pentru comenzi personalizate sau aplicații speciale vă rugăm să specificați și alte informații utile, cum ar fi: modul de ambalare, datele tehnice ale hârtiei, modalitatea de plată, în câte culori doriți personalizarea precum și orice alte detalii suplimentare pe care le considerați importante.

  Asigurați transportul pentru comenzi de cantități mari?

  În eventualitatea în care doriți să comandați o cantitate mare de role de hârtie sau etichete, transportul este asigurat de către noi, livrarea putându-se face oriunde în Europa.

  Ce detalii trebuie să transmit dacă vreau să plasez o comandă?

  Pentru a ușura comunicarea și a scurta timpul de livrare, vă rugăm să ne transmiteți dimensiunea și cantitatea de role de hârtie termică, hârtie specială sau etichete pe care le doriți.

  Puteți trimite mostre de produse înainte de a comanda?

  Desigur, la cerere vă putem oferi mostre din oricare dintre produsele noastre. Mostrele de role de hârtie și etichete în rolă albe sunt gratuite, trebuie doar sa plătiți costul expedierii. Pentru mostre personalizate, trebuie să achitați costul clișeului cu care se realizează tipărirea.

  Când este stabilit termenul de livrare?

  Termenul de livrare este comunicat imediat după confirmarea comenzii.

  Localizare