Alăturați-vă rețelei noastre de distribuție

Alăturați-vă rețelei de distribuție ROLTECH ar fi cea mai înțeleaptă decizie pe care o luați pentru afacerea dvs. Dacă sunteți interesat să deveniți partenerul nostru, vă rugăm să ne contactați.


Fii agentul nostru


Ne propunem să fim un partener puternic și de încredere – ajutându-vă să vă construiți credibilitate, loialitate și creșterea veniturilor afacerii. Pe măsură ce tot mai mulți oameni folosesc hârtie pentru chitanțe și produse de etichetă în centre comerciale, benzinării sau oriunde ar merge, piața este probabil uriașă. Ar fi grozav să vă alăturați rețelei noastre de distribuție, deoarece veți beneficia de produsele noastre de încredere și de cel mai bun preț pe care nu îl puteți obține de la alți furnizori. De asemenea, vă putem sprijini prin livrarea prealabilă și politica financiară favorabilă. De asemenea, putem oferi drepturi exclusive de vânzare pe piața dumneavoastră dacă ne-am creat suficientă încredere.

Alăturați-vă rețelei de distribuție >>
Beneficiile de a fi agentul nostru


Vom oferi instruire gratuită în industrie, inclusiv abilități de marketing pentru a vă ajuta să obțineți clienți și abilități de negociere pentru a câștiga comenzi mari.

Oferim cele mai bune prețuri din industrie susținute de o garanție de preț scăzut.

Vă putem ajuta să construiți un site web funcțional, care va atrage trafic și va crea vânzări pentru dvs., cum ar fi site-ul web ROLTECH.

Vă putem oferi un link către site-ul dvs. pentru a ajuta paginile dvs. să fie găsite pe Google.

Vă putem oferi sfaturi gratuite de marketing online pentru piața dvs. online.

Și multe alte beneficii pe care nu le găsești de la alți furnizori.


Produsele ROLTECH® sunt fabricate in fabrica nostra moderna din Romania la standarde de calitate ISO 9001 din hartie certificata FSC.


    COMANDA ACUM