Deveniți Distribuitor Roltech®

Ca distribuitor Roltech® veți beneficia de prețuri speciale, livrare prealabilă și veți fi unic reprezentant Roltech® în regiunea în care veți activa.

Formular aplicație distribuitor

  Întrebări Frecvente

  Cum pot aplica pentru a deveni distribuitor?

  Aplicațiile pentru distribuitori se trimit utilizând formularul de mai sus. Vă rugăm să completați datele corecte și complete ale firmei dvs. pentru a ușura procesul de aplicare.

  Cât durează întregul proces pentru a fi aprobat ca distribuitor?

  În funcție de particularitățile aplicației dvs., procesul de aprobare poate dura până la 45 de zile.

  Cum este abordată politica de prețuri pentru distribuție și există posibilitatea de a negocia prețurile?

  Din momentul în care deveniți distribuitor autorizat Roltech®, veți beneficia de prețuri competitive ce vă vor oferi posibilitatea de a vă gestiona adaosul practicat în limita unor sume care vor fi negociate de comun acord.

  Cum se realizează asistența pentru clienți pentru produsele distribuite?

  Asistența pentru clienți se va realiza telefonic, prin Call Center-ul Roltech®.

  Ce politici există în privința gestionării stocurilor și a returnării produselor nerevândute?

  În privința gestionării stocurilor, ne asigurăm că distribuitorii au acces la informații actualizate referitoare la disponibilitatea produselor și cantitățile disponibile. Încurajăm o abordare responsabilă a gestionării stocurilor, astfel încât să puteți menține un nivel optim de produse în depozitele dvs., evitând atât surplusul, cât și lipsa de stoc. În ceea ce privește returnarea produselor nerevândute, există un proces bine structurat și flexibil pentru a vă ajuta să gestionați aceste situații în mod eficient. Vă oferim posibilitatea de a returna produsele nerevândute în anumite condiții stabilite în acord cu contractul de distribuție.

  Când voi fi contactat?

  În termen de cca. 10 zile de la data aplicării, un reprezentant Roltech® vă va contacta pentru a stabili detaliile împreună cu dvs. De aceea este important ca datele de contact (email, telefon) să fie corecte și să aveți acces la ele.

  Cât durează întregul proces pentru a fi aprobat ca distribuitor?

  În funcție de particularitățile aplicației dvs., procesul de aprobare poate dura până la 45 de zile.

  Care sunt cerințele legate de promovarea și marketingul produselor Roltech® ca distribuitor autorizat?

  Promovarea și marketingul practicat de dvs. în vânzarea produselor Roltech® va trebui să respecte standardele, regulile și condițiile la care veți adera în momentul în care compania Roltech® va semna un contract de colaborare cu firma dvs.

  Există programe sau stimulente pentru distribuitori, cum ar fi reduceri, oferte speciale sau bonusuri?

  Da, aceste programe există și vă vor fi făcute cunoscute în momentul aprobării firmei dvs. ca distribuitor Roltech® și a semnării contractului de colaborare.

  Ce potențial de creștere și dezvoltare a afacerii ar putea avea un distribuitor Roltech®?

  Rolele de hârtie sunt utilizate în diverse industrii, cum ar fi retail, alimentație publică, transport, sănătate și multe altele. Aceasta înseamnă că există o cerere constantă pe piață pentru produsele noastre, ceea ce vă oferă oportunități de vânzare și dezvoltare a afacerii în diferite domenii. În plus, Roltech® oferă o gamă variată de role de hârtie cu destinații specializate, inclusiv role de hârtie termică, role de hârtie pentru tipar offset și role de etichete. Această diversitate de produse vă permite să abordați diferite segmente de piață și să vă extindeți baza de clienți.