Role de hârtie pentru taximetre

Calitate, valoare și performanță.

Role de hârtie pentru taximetre


În portofoliul nostru găsiți o gamă diversă de role de hârtie creată exclusiv pentru persoanele care activează în domeniul taximetriei. Caracteristicile acestor role au fost concepute special pentru a fi compatibile cu majoritatea taximetrelor existente pe piața din România. Rolele de hârtie pentru taximetre sunt produse la cele mai înalte standarde de calitate, pentru o imprimare clară și rezistentă în timp. Produsele comercializate de noi au o garanție de 10 ani, respectând recomandările producătorului privind depozitarea în condiții optime. Oferim soluții personalizate pentru antreprenorii care au nevoie de caracteristici speciale ale acestui tip de hârtie. Pentru informații și consultanță puteți apela cu încredere la colegii noștri

Role de hârtie pentru taximetre

In oferta noastra gasesti role de hartie termica pentru aparate de taxi conforme cu noua legislatie. Comanda role taxi de cea mai buna calitate cu garantie de pana la 10 ani si marker sfarsit de rola. La cerere personalizam role taxi. Solicita oferta personalizare office@roltech.ro.
Carat
Codec
ectra
Elitax
microsif
romlogic
Selirom

Alege role pentru taximetre:

Model
 
Tip rola
 
Latime
(mm)
Lungime
(mm)
Link produs/e
(shop)
CARAT EXPRESS Hartie termice 56 25 Cumpara
CODEC Hartie termice 56 25 Cumpara
ECTRA K 22F Hartie termice 56 25 Cumpara
ELITAX TA-100/M3 Hartie termice 37 9 Cumpara
MICROSIF 04 Hartie termice 56 25 Cumpara
ROMLOGIC EQUINOX P V2 Hartie termice 56 12 Cumpara
SELIROM Hartie termice 37 12 Cumpara
TRION Hartie termice 49 18 Cumpara

Produsele ROLTECH® sunt fabricate in fabrica nostra moderna din Romania la standarde de calitate ISO 9001 din hartie certificata FSC.


    COMANDA ACUM