Role de etichete termice

Etichetele din hârtie termică, ideale pentru imprimante termice, oferă o soluție eficientă și versatilă pentru etichetarea rapidă și ușoară. Acestea nu necesită cerneală sau ribon, reducând costurile și întreținerea. Utilizate în domenii precum retail, logistică și sănătate, permit imprimarea rapidă a informațiilor importante, cum ar fi coduri de bare, prețuri sau detalii de produs. Cu o claritate excelentă, etichetele termice optimizează fluxul de lucru și asigură păstrarea informațiilor pe termen lung, contribuind la eficiența și profesionalismul afacerii tale.

Etichete termice

Etichetele autoadezive direct termice nu necesită folosirea ribonului în cursul printării. Sunt etichete sensibile la căldură excesivă și nu sunt rezistente la apă. Rolele de etichete au diametrul interior mic și se pretează la folosirea în imprimante desktop de mici dimensiuni.

În oferta noastră găsiți:

  • role de autocolant termic continuu pentru imprimante prevăzute cu tăietor automat
  • role de etichete autoadezive dreptunghice cu colțuri rotunjite sau drepte
  • role de etichete autoadezive rotunde de diferite diametre și diferite culori

Etichete termice în rolă

Etichetele termice în rolă marca Roltech® sunt disponibile în diverse forme, dimensiuni, materiale și adezivi, conform cerințelor și nevoilor dumneavoastră.
Perforațiile între fiecare autocolant sunt, de asemenea disponibile pentru a vă puteți separa cu ușurință etichetele pe rând sau în benzi pentru o distribuție ușoară.
Etichetele termice directe sunt o soluție rentabilă pentru aplicații pe termen scurt și temporare, cum ar fi: etichete de expediere și bilete de alegere pentru transport și logistică, etichete cu nume, chitanțe, etichete de preț, etichete de greutate, identificarea produsului și etichetele cutiei pentru fabricație, autocolant pentru pungi din PVC și PE, industria de publicitate, etc.
Etichete termice în rolă marca Roltech® sunt compatibile cu majoritatea mărcilor de imprimante termice: Zebra, Toshiba, Honeywell, Intermec Printers și altele.

Compatibilitate cu imprimante termice

 

Oferta Roltech® de role de etichete termice dreptunghiulare

Vezi Catalog Role Etichete Termice Dreptunghiulare Roltech®

Oferta Roltech® de role de etichete termice rotunde

Vezi Catalog Role Etichete Termice Rotunde Roltech®