Avem rolele de etichete personalizata care aveți nevoie.

Cautati role de etichete personalizata de diferite dimensiuni? Răsfoiți selecția noastră.


Role de etichete de imprimare personalizate


Etichetele noastre personalizate de imprimare vin într-o mare varietate de materiale care le fac perfecte pentru uz corporativ sau personal. Etichetele noastre personalizate de imprimare asigură că logo-ul dumneavoastră adaugă noștri perfecte produselor comerciale personalizate sau cadourilor personalizate pentru orice ocazie.

Pentru a fi și mai ușor, vă putem perfora și etichetele ruloului! Adăugarea de perforații la etichetele dvs. face să rupeți fără efort etichetele individuale și să le înmânați, să le aplicați pe produs sau să completați ambalajul.

Oferim o gamă largă de forme, dimensiuni, materiale și tipărituri pentru nevoile dvs. de etichete. Doriți să discutați detaliile cu noi, vă rugăm să ne contactați, echipa noastră de vânzări va fi bucuroasă să vă ajute.

Role de etichete imprimate personalizat Descriere:


Etichetele noastre de imprimare sunt realizate din materiale de înaltă calitate pentru a asigura o rezoluție și durabilitate ridicate. Etichetele sunt impermeabile, rezistente la ulei/alcool și rezistente la zgârieturi.

Putem face perforații între fiecare etichetă, etichetele sunt ușor de rupt fără să vă faceți griji că vor fi deteriorate. Etichetele tipărite personalizate sunt utilizate în principal pentru ambalarea produselor, cadouri personalizate, etichete de panificație, etichete pentru alimente, etichete pentru sticle, etichete de identificare, etichete de laborator etc.

Indiferent cât de complicate sunt cerințele dvs. de etichetare termică, toate etichetele dvs. personalizate pot fi proiectate și produse în fabrica noastră.

Avantajele utilizării etichetelor imprimate:


  • Decorează-ți produsul.
  • Identificați aromele produselor, prețurile și alte caracteristici.
  • Creșteți vânzările prin marketing încrucișat cu produse complementare.
  • Sugerați idei de cumpărare pentru cumpărători.
  • Oferiți cupoane instant.

Dimensiunile obișnuite ale rolelor de etichete tipărite:


30 mm x 20 mm 40 mm x 30 mm 50 mm x 40 mm 60 mm x 40 mm
70 mm x 60 mm 76 mm x 50 mm 80 mm x 90 mm 100 mm x 90 mm

Produsele ROLTECH® sunt fabricate in fabrica nostra moderna din Romania la standarde de calitate ISO 9001 din hartie certificata FSC.


    COMANDA ACUM