Întrebări frecvente despre afaceri cu role de hârtie

Suntem în afaceri cu ridicata a rolelor de hârtie de peste 5 ani și ne-am confruntat cu tot felul de probleme. Iată care sunt cele mai critice preocupări ale clienților noștri înainte de a încheia tranzacția.
 
1Ce este hârtia termică? și cum funcționează?
Hârtia termică este o hârtie de specialitate care își schimbă culoarea atunci când este supusă la căldură, fără a utiliza cerneala tradițională. Acest efect este obținut prin acoperirea hârtiei cu coloranți și revelatori sensibili la căldură în timpul procesului de fabricație. Puteți verifica această infografică pentru a înțelege complet ce este hârtia termică și cum funcționează. Un cap de imprimare termică este format dintr-o multitudine de elemente de încălzire în miniatură distribuite de-a lungul lățimii sale de imprimare. Este folosit în mod obișnuit pentru a produce chitanțe în imprimante puncte de vânzare (POS), bancomate, case de marcat și terminale EFTPOS.
2Ce se întâmplă dacă dimensiunea hârtiei mele nu este listată pe site-ul dvs. web?
Există sute de dimensiuni de role de hârtie disponibile, doar am enumerat câteva dimensiuni populare de role de hârtie pe site. Dacă nu găsiți dimensiunea hârtiei de care aveți nevoie, vă rugăm să trimiteți un e-mail la: office@roltech.ro, vom fi bucuroși să vă ajutăm.
3Cum se identifică hârtia termică și hârtia fără lemn?
Deoarece hârtia termică este acoperită cu substanțe chimice care permit activarea substanțelor chimice pentru a produce o culoare specifică (de obicei neagră) atunci când sunt puse în contact cu o sursă de căldură. Deci, cel mai simplu mod de a identifica hârtia termică și hârtia fără lemn este să zgâriați suprafața hârtiei cu unghiile pe dublu față. Dacă suprafața hârtiei devine neagră, este hârtie termică, altfel este hârtie fără lemn.
4Cum se descrie dimensiunea rolului de hârtie?
Aveți nevoie de trei parametri pentru a descrie dimensiunea unei role de hârtie: lățime, diametru (sau lungime) și miez. De exemplu, pentru hârtie termică de 80 mm x 70 mm x 12 mm, lățimea rolei de hârtie este de 80 mm, diametrul este de 70 mm și miezul este de 12 mm. Majoritatea țărilor americane descriu de obicei o dimensiune a rolului de hârtie ca „Lățime x Lungime x Miez”. De exemplu, rola de hârtie de 3 1/8″ x 230′ x 7/16″ înseamnă că lățimea rolei de hârtie este de 3 1/8″, lungimea este de 230′ și miezul este de 7/16″. Puteți citi acest articol pentru a afla mai multe explicații despre dimensiunile rolelor de hârtie. Și dacă doriți să cunoașteți relația matematică dintre diametrul și lungimea unei role de hârtie, puteți verifica acest link.
5Care este gradul tău de hârtie termică?
Rolele de hârtie termică vin într-o gamă de grosimi de la 50 g/m² la 80 g/m². Acum folosim hârtie termică de 60 g/m² pentru clienții noștri, deoarece hârtia termică de 60 g/m² are o lungime adecvată și un preț favorabil. Luați rola de hârtie de 80 mm x 80 m ca exemplu: 80mm x 80mm 48gsm În general, dacă clienții nu au o cerință specifică, vom folosi implicit hârtie termică de 48 g/m². Puteți citi acest articol pentru a cunoaște hârtie termică gram/lungime/greutate.
6Cum aranjați livrarea rolelor de hârtie?
În general, expediem mărfurile în întreaga lume pe mare. Produsele vor fi într-un container de transport maritim la sosirea în port. Veți fi responsabil pentru ridicarea expedierii și vămuirea de partea dvs. Dar, în unele cazuri, putem livra mărfurile în alte moduri: Livrați mărfurile expeditorului dvs. din Romania: dacă aveți vreun expeditor (sau partener) în Romania, putem livra mărfurile la locul lor, iar ei se pot ocupa de livrare pentru dvs. după primirea mărfurilor.
7Care este ambalajul rolelor de hârtie?
De obicei, oferim ambalaje ambalaje plastice sau folie argintie pentru rolele de hârtie și rolele de etichete. Înțelegem puterea marketingului de brand. Vă putem oferi o soluție unică de ambalare pentru comanda dvs., cum ar fi etichete de branding personalizate pe role și modele personalizate pentru cutiile dvs. de carton. Dacă doriți o soluție vizuală diferită pentru afacerea dvs., vorbiți liber acum cu noi, avem o echipă de proiectare internă care vă va ajuta. Pentru imaginile ambalajului, vă rugăm să consultați pagina noastră cu detaliile ambalajului.
8Care este termenul de plată atunci când comandați rolele de hârtie de la compania dumneavoastră?
Termen de plata: 50% T/T în avans și 50% T/T sold împotriva copiei B/L. (Pentru comenzi mici, preferăm 100% T/T în avans). Modalitate de plată: T/T, Western Union, PayPal sau plătiți-ne RMB. T/T: T/T înseamnă transfer telex. Este cea mai tradițională metodă de plată. Western Union: plătiți și obțineți bani instantaneu în doar câteva minute PayPal: modalitate populară de plată online, potrivită pentru comenzi mici Dacă aveți prieteni în China, îl puteți lăsa pe prietenul dvs. să ne plătească RMB.
 

Produsele ROLTECH® sunt fabricate in fabrica nostra moderna din Romania la standarde de calitate ISO 9001 din hartie certificata FSC.


    COMANDA ACUM